Lapin retki 2018 2.-9.7.

Kiinnostaisiko viikko Lapissa kesällä?

Lapin retki 2018 2.-9.7.2018

Retki on tarkoitettu ensisijaisesti Reetun (Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien Tuki ry:n) sekä Riihimäen Erätyttöjen ja Riihimäen Eräpoikien jäsenille, joiden matkaa myös Reetu ja lippukunnat tukevat taloudellisesti.

Tänä vuonna 13 vuotta täyttävät ja sitä nuoremmat partiolaiset voivat osallistua retkelle pääsääntöisesti vain huoltajan kanssa. Jos tilaa on, myös muilla kuin reetulaisilla tai erälippukuntien jäsenillä on mahdollisuus osallistua retkelle.

Matkan hinta määräytyy osallistujamäärän ja retken ohjelman mukaan. Hinta-arvio noin 150 € -200 € / osallistuja. Hinta sisältää matkat ja yöpymisen menomatkalla Oulussa ja paluumatkalla Kuusamossa. Lisäksi tulevat ruokailut, retkieväät ja majoituskustannukset Saariselällä. Suunnitelmissa on, että Reetu kustantaa meno- ja paluumatkoilla etukäteen tilattuja yhteisiä ruokailuja.

Perillä Saariselällä yövyttäisiin yhteensä viisi yötä. Useamman päivän vaellukselle lähtijöiden yöpymiskustannukset ovat luonnollisesti halvemmat kuin Saariselältä käsin päiväretkiä tekevien.

Retken tarkempi ohjelma ja lopullinen hinta selviävät, kun saadaan retkelle sitovasti ilmoittautuneet osallistujat ja ohjelma suunniteltua heidän kanssaan.
Alustava suunnitelma ohjelmasta
2.7. Bussi Riihimäki – Oulu, yöpyminen Oulussa
3.7. Oulu – Saariselkä
4.-7.7. joko päivävaelluksia tai pidempiä vaelluksia väen toiveen mukaan
8.7. Saariselkä – Kuusamo, yöpyminen Kuusamon seudulla
9.7. Kuusamo – Riihimäki

Päiväretkiä voisi tehdä esim. Saariselän maisemissa retkeillen, Inariin päiväretki (Siida, Juutuan luontopolku, Otsamotunturi, laivaretki Ukonkivelle, Pielpajärven erämaakirkko yms.), innokkaille kalastajille päivän tai kahden kalastusretki.

Ilmoita kiinnostuksesi Lapin retkelle osallistumisesta Pekalle 23.2.2018 mennessä! Jos kiinnostuneita on, heille pidetään info- ja suunnitteluilta sunnuntaina 25.2.2018 kello 17 Partiotalolla.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset
Pekka Ylä-Soininmäki
pekka.yla-soininmaki(at)reetu.fi
puh. 044 5959544

Comments are closed.