Erätyttöjen ja Eräpoikien kesäleiri EräPlay 29.7.2021 – 1.8.2021

Erätyttöjen ja Eräpoikien kesäleiri-ilmoittautuminen on käynnissä! Erätytöt ja Eräpojat kesäleireilevät Malvalla 29.7. klo 16-1.8. Perheleirille on ohjelmaa 30.7.-1.8. Leiri on vähän tavallista lyhyempi koronan luoman epätietoisuuden vuoksi, mutta toivottavasti pääsemme leirille! Vierailupäivää ei leirin lyhyydestä johtuen järjestetä.

Olemme suunnitelleet leirille kaikkea sellaista ohjelmaa, mitä viikkotoiminnassa ei ole päässyt tekemään! Lisätoivomuksia otetaan myös vastaan, jos jostain erittäin olennaisesta partiossa on jäänyt paitsi.

Leirille pääsevät siis kaikki perhepartiolaisista mahdollistajiin. Muistutuksena myös, että ensi vuonna Suomen Jamboreelle haluavilla pitäisi olla leirikokemusta, ja tämä alkaa olla viimeisiä tilaisuuksia hankkia sellaista. Jamboree on tarpojille ja sitä vanhemmille.
JOS kävisi huonosti ja koronatilanne pahenisi, perumme leirin viimeistään 25.7. Leirimaksu palautetaan tässä tapauksessa (-1 € pankin kuluihin).

Leiri pyritään järjestämään mahdollisimman turvallisesti, käsidesiin ja leirivartioihin luottaen. Leirille ei myöskään tulla kipeänä. Näin voimme taata kaikille turvallisen leirin.
Ilmoittautuminen hoidetaan Kuksan kautta tästä linkistä:
https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=43004

Kuksa-ongelmatilanteissa ottakaa yhteyttä oman lippukuntanne jäsenrekisterivastaaviin. Muuten ilmoittautumista ja leiriä koskeviin kysymyksiin saa vastauksia taskineniina(at)gmail.com.

Ilmoittautuminen päättyy 8.7.! Lasku lähtee ilmoittautuneille 9.7. ja se tulee maksaa viimeistään 23.7., jotta leirille voi osallistua. Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, missä kerrotaan tarkemmin leiristä, sekä tarvikelista.

Partiovasemmalla
Iina ”Ikzu” Taskinen