Ryhmien esittelyt

Leppäkertut (”Leppikset”)

Leppäkertut ovat 7-9 -vuotiaita partiolaisia, joiden laumassa on hyvä yhteishenki. He ovat omasta mielestään iloisia, ystävällisiä, mukavia, tarkkoja ja joskus hieman ilkikurisia. Heidän mielestään partio on hyvä harrastus ja kokouksissa on hauskaa. Kivointa ovat leikit, askartelu, johtajat, karkkien syönti sekä leirit ja retket.

”Kiitää halki ilmojen
jokin punasiipinen
kera pienten pilkkujen
lauma LEPPÄKERTTUJEN!”

Seeprat

”Valkopaita mustaraita sääntöjen mukaan teemme aina SEEPRAT!”

Linnut

Meitä on 8 seikkailijaa ja aikuisia on 3: Päivi, Olli ja Tapsu eli Tanja. Pidämme leireistä ja siksi meillä on niitä paljon. Nauramme usein ja silloinkin paljon.

”Me lennetään
me liidetään
me taivaalla kiidetään
me ollaan LINNUT!”

Pesukarhut

Ryhmään kuuluu kolme reipasta 13-vuotiasta tyttöä. Pesukarhuja johtaa kaksi samoajaikäistä johtajaa. Pesukarhut tykkäävät käydä Malvalla ja inhoavat solmujen tekoa. Pesukarhut on hyvin tiivis ryhmä. (:

”Pesukarhut on terästä, muut tulee perästä!”

Pikkupandat

Pikkupandat ovat 12 – 13 -vuotiaita tarpojatyttöjä. Meitä on 7 villiä tyttöä ja meitä vahtii 2 ahkeraa johtajaa Semi ja Vilma. Pikkupandat tykkää käydä Malvalla, tehdä ruokaa, kuunnella musiikkia ja suunnistaa. Emme tykkää tehdä solmuja, mutta onneksi niitä tehdään vain harvoin. Pikkupandat ovat hyvin lystikkäitä ja kovaäänisiä!