13.1.2021 Partio on iloinen leikki!

Meidän Haukka-joukkueemme ensimmäinen toimintakausi on nyt takana. Ja olipa syksy. Oltiin livenä, etänä ja hybridinä. Oltiin purjehtimassa ja leikittiin tuikkista, tutustuttiin puukkoihin ja rinkan pakkaamiseen.

Istuttiin nuotiolla niiiiin monet kerrat. Aina kun nähtiin livenä oltiin ulkona. Onni on partiotalo, joka antaa meille upeat toimintamahdollisuudet partioon ulkona.

Ylös ja lujaa alas

Vuosi alkoi uusin kujein. Nyt kokeilimme vuorottelupartiota, koska kokoontumisrajoitus on 10 henkeä. Niinpä tapasimme pienryhmissä, jotka kokoontuivat eri aikaan. Toimintasuunnitelmaan oli kirjattu pulkkailua, joten suuntasimme legendaariseen partiomäkeen Karankoulun pihalle.

Aivan ihanaa, että meillä on nyt lunta ja pakkasta -saadaan nauttia talven riemuista. Mutu-tuntumalla Riksun suurin lumikasa houkutteli osan Haukoista lumisotaan kesken pulkkailun.

Haukkojen partio kestää vain tunnin kerrallaan ja se on aivan liian vähän silloin kun on hauskaa -ja yleensä on! Ilta päättyi minnekäs muualle kuin nuotiolle. Poikien repuista löytyi makkaraa ja nakkia paistettavaksi sekä herkullisia lämpimiä juotavia.

Oispa livee

Hiukan jännittää miten keväällä partiossa ollaan. Voi kun olosuhteet mahdollistaisivat livepartion. On meinaan helpompi tehdä aktiviteetti nukun laavussa tai uin pelastusliivit päällä yhdessä livenä kuin etänä kotona. Niin tai näin niin siitä olen varma, että kevätkaudestakin tulee mahtava ja upea!

Kirjurina toimi Tapsu