Kiitokset Haukoille vuodesta 2021

On ollut upea seurata tänä syksynä kuinka Haukoista on tullut HAUKAT. Ryhmälle on tullut oma identiteetti ja ryhmähenki on vahvistunut. Jokainen Haukka on löytänyt ryhmästä oman paikkansa. Ja se on upeaa, sillä vaikka partiossa on monta mahtavaa juttua kuten ruoka, retket, uudet taidot jne, niin oma ryhmä, se on se tärkein. Me aikuisetkin muistelemme mitä olemme omissa ryhmissämme tehneet ja kokeneet yhdessä.
No korona se on varjostanut tätäkin syksyä. Tajusin, että me emme ole olleet koskaan Haukkoina partiotalon sisällä. Tai no yhdellä retkellä kävimme siellä nopeasti syömässä. Vai oliko meidän 1-v synttärit sisällä? Mutta mä en ollut siellä niin sitä kertaa ei voi laskea, eihän? Me Haukat olemme olleet siis aina ulkona ja kyllähän se on saatu toimimaan. Toki joskus on jouduttu hiukan funtsimaan miten seikkailijoiden kaikki jutut voi toteuttaa ulkona. Mennäänköhän me koskaan partiotalolle sisälle? Koronatilanne taas heikkenee ja suurin toiveeni on, että alkuvuosi voidaan nähdä livenä, onhan etäkin tyhjää parempaa, mutta #partioonparastapaikanpäällä.

Lopuksi lausun kiitokseni kaikille Haukoille, ihanaa että olet Haukoissa. Kiitos myös johtajaystävilleni, ilman teitä Haukkojen toiminta ei olisi todellakaan näin monipuolista. Ja kiitos kaikkien kotijoukoille kun olette mukana tukemassa poikanne harrastusta ja meidän Haukkojen toimintaa.

Mutta nyt on aika aloittaa joululoma, ladata akkuja, syödä hyvin ja olla tärkeiden ihmisten kanssa. Joulu löytyy omasta sydämestäsi.

Hyvää Joulua ja kiitos tästä kaudesta

Tapsu